Kvalitet och miljö

Plastprint ställer extra höga krav på materialet och servicen. Det borde du också göra.
För att behölla vör plats som marknadsledare är det en självklarhet för oss att alltid leverera bästa kvalitet, med snabb service och produkter till rätt pris. När vi pratar kvalitet är det inte enbart hällbarhet och passform vi menar – vår plast är även livsmedelsgodkänd.
I vår moderna maskinpark formsprutar vi själva de allra flesta av våra produkter och vårt eget tryckeri klarar alla former av tryck på plast, keramik och glas. Detta ger oss full kontroll på hela produktionskedjan och öppnar ständigt nya möjligheter till produktutveckling.
Den höga servicenivån hos vår engagerade personal är en annan viktig tillgång. Vi trivs med våra jobb och vill alltid vara enkla, flexibla och snabba med både orderbekräftelse, korrektur, produktion och leverans.
Att minimera onödiga transporter världen över är inte vårt enda bidrag till minskad miljöbelastning. Vi erbjuder även ett helt sortiment producerat av bioplast. Produkter i bioplast är tillverkade av växtstärkelse, exempelvis majs. 

Profilprodukter är en av de populäraste mediekanalerna.

Våra produkter gillas mer än banners, tv-reklam, utomhusreklam och annonser! Och när svenskarna pratar om profilprodukter och varumärken säger 31% att de är mer positiva till företag som använder profilprodukter! Faktum är att vår bransch står för nästan 10% av av den totala mediekakan i Sverige (källa: undersökning från Svensk Branschförening för Profil- och Reklamartiklar, utförd av TNS/Sifo).

Visst är det fantastiska siffror! Och tänk vilka möjligheter om fler företag, marknadsavdelningar och ledningsgrupper också visste det här. Det är alldeles för få företag som ser profilprodukter som en del av marknadsmixen. Fråga och utmana oss gärna, vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och vår avdelning för produkt- utveckling är alltid redo för nya utmaningar och uppslag.

Hos Plastprint är du inte låst vid några jätteupplagor. Tack vare egen produktion och eget tryckeri kan vi vara flexibla med antalet och hålla en hög kvalitet. Det betyder att ni kan utnyttja er tillfällen att synas och dela upp mottagarna i olika grupper, kommunicera vid olika tillfällen och med olika budskap.

Här på webben kan du se det mesta av vårt utbud – men hör gärna av dig om det är något du saknar!